O NAMA

Advokatska kancelarija “BMK” Boška M. Kovačevića i saradnika se bavi pravnom praksom već 35 godina, nadasve zahvaljujući svom nepokolebljivom fokusu na satisfakciju klijenata.

Na polju ustanovljene prave prakse naša kancelarija Vam pruža najkvalitetniju moguću uslugu upravo zahvaljujući spomenutom iskustvu koje sa sobom nosi agilnost u navigaciji naizgled zakukuljenih, ali nama već odavno poznatih pravnih tokova. No, pored naše upoznatosti sa srpskim pravnim sistemom, naša kancelarija se može pohvaliti i sa fleksibilnošću u slučajevima koji nisu definisani pred srpskim zakonom, vodeći se preporukama Evropske konvencije o ljudskim pravima, Organizacije Ujedninjenih Nacija kao i drugih pravnih sistema poput onih u Velikoj Britaniji i SAD.

Ali kao što smo ranije rekli, nama satisfakcija klijenata uvek stoji na prvom mestu, i mi, za razliku od glomaznih komercijalnih kancelarija, možemo da Vam pružimo svu pažnju koju zaslužujete zahvalujući našem bliskom i okretnom timu, garantujuci održanje visokog standarda u retenciji i zadovoljstvu klijenata koji sami sebi postavljamo.